Ahmet Bulut: Falcao açısından bir sorun yok.

Galatasaray'da transferi merak konusu olan Radamal Falcao konusunda menajer Ahmet Bulut'tan açıklama geldi. DHA'ya konuşan Bulut, Falcao'da sorun olmadığını belirtilirken Monaco'nun forvet alması durumunda transfere izin vereceğini ifade etti. 

Galatasaray taraftarının merakla beklediği Falcao konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu hafta içinde İstanbul'a gelmesi beklenen Kolombiyalı golcüde yine sorun çıktı. Menajer Ahmet Bulut, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Falcao açısından bir sorun yok ama bu iş bir kaç gün daha uzayacak. Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor gibi bir durum yok. Monaco Yönetimi Falcao'nun yerini doldurduklarına inandıkları zaman Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gidişine izin verecek" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0