Monaco forvet almandan Falcao'yu bırakmıyor..

Galatasaray'da Radamel Falcao transferi bitmek bilmiyor. Bu hafta içinde İstanbul'a geleceği iddia edilen Kolombiyalı golcünün birkaç gün daha gelemeyeceği öğrenildi. Monaco'nun bir forvet daha almadan yıldız oyuncuyu bırakmayacağı ortaya çıktı.

Galatasaray'da camianın dört gözle beklediği Radamel Falcao transferi sonuçlanmak bilmiyor. İbrahim Seten'in haberine göre; Falcao birkaç gün daha gelemez. Monaco Slimani’den sonra bir golcü daha alana kadar Falcao’yu vermeyeceğini Galatasaray’a iletti. Ahmet Bulut Monaco’da, görüşmeler sürüyor. 

YERİ DOLDUĞUNDA BIRAKACAKLAR
Menajer Ahmet Bulut, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Falcao açısından bir sorun yok ama bu iş bir kaç gün daha uzayacak. Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor gibi bir durum yok. Monaco Yönetimi Falcao'nun yerini doldurduklarına inandıkları zaman Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gidişine izin verecek" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0