Galatasaray'da Luyindama sevinci..

Transferde eksiye düşen Galatasaray'da Christian Luyindama'ya Şampiyonlar Ligi için lisans çıkartılamayacağı iddia edilirken bunun böyle olmadığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar transfer sezonunu eksiyle kapatsa bile Luyindama'yı Devler Ligi'nde oynatabilecek. 

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'da Christian Luyindama'nın oyuncu satılmazsa FFP nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Yönetim,  Luyindama ve FFP konusunda herhangi bir sorun olmadığını vurgularken yıldız ismin Devler Ligi'nde forma giyeceği öğrenildi.

BUNUN DAHA OCAK'I VAR
Öte yandan FFP'deki eksi-artı durumu için sadece sezon başı transferlerin baz alınmadığı, devre arası transferlerinin de bu duruma dahil edildiği için hesaplamanın tüm transfer dönemi göz önünde bulundurularak yapıldığı ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0