Ahmet Bulut: Falcao, Galatasaray'ı istiyor!

Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao konusunda görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Falcao'nun hafta sonunda Metz maçında oynayacağını ifade eden Bulut, transferde herhangi bir olumsuzluğun olmadığını da belirtti.

Radamel Falcao transferinde Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren Ahmet Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transferde olumsuz bir durum olmadığını ifade eden Bulut, "Falcao'nun Metz maçına çıkması lazım. Hafta ortasına kadar her şey netleşecek. Şu anda olumsuz bir durum yok. Monaco'nun bir forvet daha alması lazım. Onu da umuyoruz ki hafta başında imzalarlar. Sonrasında bir engel kalmaz diye düşünüyorum. Radamel Falcao, Galatasaray oynamak istiyor.Bonservis konusunda bir şey söylemem doğru olmaz. O konuyla ilgili Galatasaray açıklama yapar. Bu hafta bir şey olmaz. Hafta ortasında netleşir." açıklamalarında bulundu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0