Ali Yavuz Kol kiralanıyor..

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren ve kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da teknik heyet tarafından A takımda düşünülmeyen genç oyuncuların durumu da netlik kazanmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon Avusturya kampına götürülen ve şans verilen genç oyuncu Ali Yavuz Kol yeni sezonda kiralık olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu forması giyecek.

U21 Ligi'nin kaldırılmasının ardından U19 takımında yalnızca 3 oyuncunun kontenjanda forma giyebilmesi beklenirken, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından yakından takip edilen ve geçtiğimiz sezon zaman zaman A takım antrenmanlarına alınan isimlerin de durumu belli olmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim bazı isimleri takımda tutma kararı alırken, bazı isimlerin düzenli olarak forma giyebileceği takımlara kiralanmasına onay verdi. Bu kapsamda Recep Gül, Batuhan Tekin, Emirhan Civelek, Doğan Can Davas, Ahmet Sivri gibi isimleri daha önce çeşitli takımlara kiralayan Galatasaray son olarak gelecek vaadeden hücum oyuncusu Ali Yavuz Kol'u da teknik direktörlüğünü Ergün Penbe'nin yaptığı TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus IY'e kiraladı. 

2001 doğumlu olan Ali Yavuz Kol'un kulübümüzle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, genç oyuncu geçtiğimiz sezon U19 Ligi'nde çıktığı 30 maçta 15 gol kaydederek takımımızın şampiyonluğunda başrol oynamıştı. Genç oyuncu ayrıca U21 Ligi'nde sezon genelinde 3 maçta, Ziraat Türkiye Kupası'nda da A takım kadrosunda 2 maçta görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0