Radamel Falcao, Pazartesi günü İstanbul'a geliyor!

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao'nun İstanbul'a geliş tarihi belli oldu. Kolombiyalı yıldız ile her konuda anlaşan Cimbom, Monaco ile de son görüşmeleri yaptıktan sonra Falcao'yu Pazartesi günü İstanbul'a getirecek.

Galatasaray'da transferi merakla beklenen Radamel Falcao'da sona yaklaşıldı. Abdurrahim Albayrak ve Ahmet Bulut, transferi noktalamak için Monaco'ya giderken Kolombiyalı yıldızın İstanbul'a geleceği tarih de belli oldu. TRTSpor'un haberine göre, Radamel Falcao, 12 Ağustos Pazartesi günü İstanbul'da olacak.

FALCAO'DAN GALATASARAY SÖZLERİ
Radamel Falcao, Fox Sports'a yaptığı açıklamalarda, "Galatasaray kariyerimin bu aşamasında heyecan verici olur. Umarım mümkün olan en kısa sürede çözülür." ifadelerini kullanarak ateşi yaktı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0