Bakayoko transferinde rakip Monaco!

Galatasaray orta saha transferi için girişimlerini sürdürürken listenin ilk sırasında yer alan  Tiemoue Bakayoko için rakip çıktı. Radamel Falcao transferinde zorluk çıkaran Monaco, Bakayoko için de devreye girdi. Fransız ekibi yıldız oyuncu için Chelsea ile görüşmelere başladı. 

Radamel Falcao ile her konuda anlaşmasına rağmen Monaco'nun tavırları nedeniyle transferde gecikme yaşayan Cimbom, bu kez de orta saha transferi için Fransız ekibiyle karşı karşıya geldi. Galatasaray, Fernando'nun Sevilla'ya gidişinin ardından ön libero mevkii için arayışlarını hızlandırırken gündemin ilk sırasında bulunan Tiemoue Bakayoko'ya Monaco'da talip oldu. L'Equipe'de yer alan habere göre; Monaco, eski futbolcusu olan Tiemoue Bakayoko'yu kiralamak için Chelsea ile görüşmelere başladı. Haberde, oyuncu için satın alma opsiyonu da anlaşmaya eklenebileceği de ifade edildi. 

MANCHESTER UNITED MAÇININ KADROSUNA ALINMADI
Chelsea, İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında Manchester United'a deplasmanda 4-0 mağlup olurken Tiemoue Bakayoko, karşılaşmanın kadrosuna alınmadı. İngiliz ekibi Fransız yıldızı takımda düşünmüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0