Falcao transferinde müjdeli haber!

Galatasaray'da büyük bir heyecanla beklenen Radamel Falcao transferi mutlu sonla bitiyor. Kolombiyalı yıldız ile her konuda anlaşan Cimbom, Monaco'nun forvet transferi yapmasını bekliyordu. Fransız ekibinin Sevilla'dan Ben Yedder'i kadrosuna kattığı iddia edildi.

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao'da mutlu son çok yakın. Geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giden Abdurrahim Albayrak, Kolombiyalı yıldızla poz vererek transfer için ateşi yakarken resmi imzaların atılması için Monaco'nun forvet transferi yapması bekleniyordu. Fransa'nın önde gelen gazetelerinden olan L'Equipe'nin iddiasına göre; Monaco, 40 milyon euro karşılığında Sevilla'dan Ben Yedder'i kadrosuna kattı. Bu gelişmenin ardından Fransız ekinin Falcao'nun gidişine izin vermesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0