Cem Kınay: Falcao birkaç saat içinde açıklanır!

Galatasaray eski yöneticilerinden Cem Kınay, Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu. Radamel Falcao transferinin birkaç saat içerisinde açıklanmasını beklediğini ifade eden Kınay, Mehmet Topal için de bir hamle yapılabileceğini belirtti. Cem Kınay'ın açıklamaları şu şekilde... 

FALCAO EN GEÇ YARIN AÇIKLANIR
Falcao dahil olmak üzere Galatasaray'dan 3 tane transfer bekliyorum. Falcao için Galatasaray'dan birkaç saat içinde bir açıklama bekliyorum. Her kafadan bir ses çıkmaya başladı. En geç yarın bir açıklama bekliyorum. Transferin önünde bir engel kaldığını düşünmüyorum. Son anda pürüzler çıksa da Galatasaray bu pürüzleri halleder. Oyuncu buraya gelmek istiyor. Bu transferin zor olacağını zaten konuşmuştuk. Galatasaray, Türkiye'de şampiyonluk istiyor ama Şampiyonlara Ligi'nde de başarı istiyor. Dolayısıyla Galatasaray'ın bir an evvel Şampiyonlar Ligi'ne hazır olması lazım. Galatasaray yönetimi transfer konusunda elinden geleni yapıyor. Biz de kombine bileti, forma alarak kulübe katkı sağlamalıyız.

FATİH TERİM, MEHMET TOPAL'I İSTİYOR
Bence Galatasaray orta sahaya bir oyuncu ve bir tane de forvet alacak. Orta sahaya Mehmet Topal'ı alabilir. Fatih hoca onu istiyor. Bir tane de forvet alacak. İsim konusunda bir bilgim yok. Galatasaray'ın en önemli sıkıntısı oyuncu satışı yapamaması. Yönetimin elini bağlayan konu bu. Kontenjanı da boşaltması lazım. Yönetim bu karışıklığı çözmeye çalışıyor.

TARAFTAR SABIRLI OLMALI 
Galatasaray sürekli bir transfer çalışması içerisinde. Bu sene transferler çok düzgün gidiyor. Çok önemli transferler yaptı. Falcao, Seri, Nzonzi çok önemli transferler. Biz bu oyuncuları kiralasak bile ciddi hamleler. Taraftarlara ricam, sabırlı olmaları ve morallerini bozmamaları.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0