Işıl Alben: Burada olmayı çok özlemişiz.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başladı. Sarayın Sultanları'nda takım kaptanı Işıl Alben ve İnci Güçlü, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde:

IŞIL ALBEN: GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ
Uzun bir zaman geçti. Hepimiz burada olmayı çok özlemişiz. Sezon başladığı için mutluyuz. Geçen sezonu beklentilerin üzerinde bitirmiştik, bu sene de üzerine koymak istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız var, geçen seneden kalan arkadaşlarımız var. En kısa zamanda yeni takım arkadaşlarımızla kaynaşarak geçen sene yakaladığımız sinerjiyi devam ettirmek istiyoruz. Güzel de bir hazırlık dönemi var önümüzde. Her gün hepimiz elimizden gelenin en iyisini yaparak sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.

İNCİ GÜÇLÜ: BU BAŞARIYI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ.
Takımca ilk antrenmanımıza başladık bugün. Geçen sene iyi bir başarı elde ettik, bu sene de hedefimizi daha yukarıya koyarak bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. A Milli Takım ile birlikte kariyerimde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na gittim. Orada kazandığım tecrübeleri burada sahaya koymam gerektiğinin farkındayım. Ben de bunun için kişisel olarak çalışacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0