Cuellar ayrılmak istediğini söyledi, Flamengo köşeye sıkıştı!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, defansif orta saha pozisyonuna ısrarla bir takviye isterken gündemdeki isimlerden birisi de Gustavo Cuellar oldu. Transfer döneminin ilk günlerinde Flamengo'nun kapısını çalan Galatasaray yönetimi aldığı 10 milyon Euro cevabı sonrasında görüşmeleri sonlandırırken, Kolombiyalı oyuncunun gitmek istediğini söylemesi sonrasında yeni gelişmeler yaşanabilir.

Radamel Falcao transferini gerçekleştirerek bu yazın Avrupa'da en çok sükse yapan transferlerinden birisine imza atmaya hazırlanan Galatasaray, yeni sezon öncesinde defansif orta saha pozisyonu için de İngiltere'den önemli isimlerle görüşmesinin yanı sıra Kolombiyalı oyuncu Cuellar'ı da gündemine almıştı. Flamengo kulübüne daha önce 3.5 milyon Euro öneren ancak 10 milyon Euro talep edilmesi sonrasında masadan kalkan Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncu için bir kez daha harekete geçti. Cuellar'ın takımdan ayrılmak istemesini ve Şampiyonlar Ligi faktörünü koz olarak kullanmayı planlayan Galatasaray yönetiminin yeni teklifinin 5 milyon Euro olması beklenirken, Flamengo'nun cevabı merakla bekleniyor.

Cuellar'ın takımdan ayrılmak istemesi üzerine transferde köşeye sıkışan Brezilya ekibinin Galatasaray'ın yeni teklifini kabul etmesi muhtemel görünüyor. Galatasaray yönetimi eğer bir hafta içerisinde İngiltere'den istediği sonucu alamazsa Kolombiyalı oyuncunun transferini resmiyete dökecek ve yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamlamış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0