Eleke'nin menajerinden Galatasaray açıklaması..

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, tüm gücüyle süperstar Radamel Falcao'nun transferini sonuçlandırmaya hazırlanırken İsviçre ekibi Luzern'de forma giyen Blessing Eleke konusunda menajeri Makinwa, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Luzern takımında forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusunun menajeri Makinwa geçtiğimiz günlerde oyuncusu hakkında İsviçre basınına yaptığı açıklamada "Masada birkaç teklif var. Galatasaray, Gent, Brescia ve Birmingham onu istedi. Ancak öncelikle Luzern'le anlaşmalılar." ifadelerini kullandı. 

BLESSING ELEKE KİMDİR?
Geçtiğimiz sezon 32 maçta Luzern forması giyen Eleke, bu karşılaşmalarda 13 gol - 5 asistle takımını sırtlarken İsviçre ekibindeki misyonunu tamamladığını ve Avrupa'da daha büyük bir kulüpte forma giymek istediğini daha önce yönetime bildirmişti. Piyasa değerinin 4 milyon Euro olduğu iddia edilen Nijeryalı forvet oyuncusu için Galatasaray yönetiminin transfer döneminde Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun durumuna göre hareket etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0