Cuellar'ın gönlü Galatasaray'da...

Orta saha arayışını sürdüren Galatasaray'ın adayları arasında olan Flamengolu Gustavo Cuellar Sarı Kırmızı formayı giymeyi istiyor. Galatasaray 3 milyon Euro'luk teklifini sunsa da Brezilya ekibinin istediği ücret daha fazla...

Brezilya basınında yer alan haberlerde; "Cuellar, Galatasaray'ın teklifini kabul etmeye hazır. Uzun süredir Avrupa'da oynamak istiyordu. Bu onun için büyük bir fırsat" ifadeleri kullanıldı. Serbest kalma maddesi 50 milyon Euro olan 26 yaşındaki ön libero için Galatasaray'ın 3 milyon Euro teklif ettiği, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Ancak Flamengo'nun bu rakamın daha da üstünde bir bonservis istediği geçtiğimiz günlerde iddia edilmişti.

2016 yılından bu yana Flamengo formasını giyen Gustavo Cuellar agresif futbolu ile ön plana çıkıyor. Kolombiyalı yıldız, tıpkı Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo gibi "pitbull" lakabı ile tanınıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0