Radamel Falcao'dan transfer telefonu!

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao hem sosyal medyada hem de basına karşı bu ilgiyi doğrularken, transfer için de eski arkadaşlarından bilgi almaya başladı. Kolombiyalı yıldız oyuncu milli takımda birlikte oynadığı Mondragon'un yanı sıra Atletico Madrid'den takım arkadaşı Arda Turan'ı telefonla arayarak Galatasaray'ı sordu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da varsa yoksa Radamel Falcao.. Camianın dört gözle beklediği Kolombiyalı yıldız oyuncu bir süredir sosyal medyadan Galatasaray ile ilgili olan paylaşımları beğenirken, son olarak takım kaptanı Fernando Muslera'yı da takip etmeye başlamıştı. Fransız basınına Galatasaray ile olan görüşmeleri hakkında yeşil ışık yaşan Falcao son olarak geçtiğimiz günlerde Faryd Ali Mondragon ve Arda Turan ile telefon görüşmeleri yaptı. Yaptığı görüşmelerin ardından kararını kesinleştiren Falcao için artık iki kulüp arasında yaşanan bonservis pazarlığının tamamlanması bekleniyor.

Galatasaray altyapısında yetişen ve kaptanlık bandını takan Arda Turan ile daha önce Atletico Madrid'de birlikte oynayan Falcao'nun eski arkadaşını telefonla arayarak Galatasaray hakkında bilgi aldığı ortaya çıkarken, yıldız oyuncu hem şehir hayatı hem de kulüp hakkında uzun süre görüştüğü belirtildi. Arda yaptığı telefon görüşmesinde Falcao'ya "Galatasaray çok büyük bir kulüp. Kariyerinde unutamayacağın bir kulüp olacaktır. Buradaki atmosfer ve taraftar seni coşturur. Unutulmaz bir deneyim yaşarsın. Ayrıca oturacağın ev başta olmak üzere her konuda da ben sana yardımcı olurum." ifadeleriyle transfer için olumlu mesaj verdi. 

Arda Turan'ın ardından Kolombiya milli takımının efsanevi kalecilerinden Mondragon ile görüşen Falcao bu görüşmede de hem İstanbul hem de Galatasaray'ın durumunu sordu. Mondragon ise uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray için yıldız oyuncuya olumlu referans verirken "Galatasaray hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın önemli bir kulübü. Müthiş bir taraftarı var. Transfer için verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu İstanbul’a adım attığın ilk günden itibaren anlayacaksın." sözleriyle de yıldız oyuncunun kararının olumlu olmasında etkili oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0