Diagne'nin Anderlecht'e transferi zor görünüyor..

Galatasaray'da transferin son günleri çok hareketli geçiyor. Sarı-kırmızılılarda takımdan gönderilmek istenen Mbaye Diagne'ye son olarak Anderlecht'in talip olduğu iddia edilmişti. Belçika ekibinin Senegalli oyuncu için Galatasaray'a teklif yaptığı ancak teklifin kabul edilmediği öğrenildi.

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Camia bir yandan Radamel Falcao transferini beklerken diğer yandan da Mbaye Diagne'nin geleceği merak ediliyor. Takımdan gönderilmek istenen Senegalli oyuncuya son olarak Belçika Ligi ekibi Anderlecht'in talip olduğu iddia edilmişti. France Football'un haberine göre; Mbaye Diagne, Anderlecht'e transfer olmaktan şimdilik uzak. Belçika kulübü Diagne'nin maaşı olan 2.5 milyon euroyu ödemeyi taahhüt ederken, Galatasaray ise ilave 3.5 milyon euro kiralama ücreti talep ediyor. Senegalli oyuncuyu Spartak Moskova'nın da istediği iddia edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0