Emre Mor: Bana duyulan güven, benim açımdan çok önemli...

Galatasaray'ın Celta Vigo'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Emre Mor, kendisini Sarı Kırmızı formaya bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra açıklamalarda bulundu. Kendisine duyulan güvenin çok önemli olduğunu söyleyen 22 yaşındaki oyuncu Fatih Terim'e büyük saygı duyduğunu belirtti.

"BANA DUYULAN GÜVEN, BENİM AÇIMDAN ÇOK ÖNEMLİ
“Galatasaray’a gelmek benim için çok büyük bir hayaldi. Nihayet gerçek oldu. Burada olduğum ve tekrar antrenmanlara başlayacağım için çok mutluyum. Başkanımıza sözleri ve bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum. İki zor sezon geçirdim. Bana inanıp kucak açarak karşıladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Bana duyulan güven benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor ve tekrar sahaya çıkmayı iple çekiyorum."

"FATİH HOCA YETENEKLERİMDEN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANACAKTIR"
"Fatih Hoca benim için olabilecek en iyi teknik direktör. Çok iyi bir ilişkimiz var, birbirimizi yakından tanıyoruz. Ona çok büyük saygı duyuyorum. Benim yeteneklerimden en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyorum. Beraber yakalayacağımız başarılar için sabırsızlanıyorum. Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. Onlarla buluşmak için heyecanlıyım. Umarım beraber birçok gol sevinci yaşayıp yeni başarılara koşacağız.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0