Monaco cephesinden Falcao açıklaması!

Galatasaray taraftarının sürecin olumlu sonuçlanması dört gözle beklediği Falcao konusunda, yönetimin yetki verdiği Jorge Mendes-Ahmet Bulut ikilisi görüşmelerini sürdürüyor. Transferin sonuçlanamamasında iki nokta öne çıkıyor; İlk başta bonservis talep etmeyeceğini belirten Monaco'nun bonservis beklentisi ve Fransız ekibinin yapacağı forvet hamlesi... Monaco Başkan Yardımcısı Oleg Petrov da Fransız basınına yaptığı açıklamalarda Falcao giderse yerine forvet alınması gerektiğini vurguladı.

"FALCAO SATILIRSA O KALİBREDE OYUNCU ALMAMIZ GEREKİYOR"
"Sadece Galatasaray değil başka kulüplerde Falcao ile ilgileniyor. İyi bir teklif almazsak takımda kalır, kalması önemli. Eğer Falcao satılırsa yerine o kalibrede oyuncu almamız gerekiyor. Andre Silva transferi sakatlık nedeniyle değil kulüpler arasındaki mali anlaşmazlıklar nedeniyle gerçekleşmedi. Şu an Andre Silva için bir görüşme yok. Forvet bölgesi için başka seçeneklere bakıyoruz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0