Erencan Yardımcı'yla profesyonel sözleşme imzalandı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon futbol piyasasına sunmaya hazırlandığı genç yetenek Erencan Yardımcı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, yurt dışı kampındaki performansıyla alkış topladı. Teknik heyet tarafından A takıma yükseltilen genç oyuncu gösterdiği başarılı performansın karşılığını 3 yıllık profesyonel kontratla aldı. 

Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon başında kampa götürülen 2002 doğumlu hücum oyuncusu Erencan Yardımcı gösterdiği performansla teknik heyetin takdirini kazanırken, hazırlık maçlarındaki performansıyla da taraftarlardan alkış aldı. 17 yaşındaki genç oyuncu her iki kanatta forma giymesinin yanı sıra forvet hattında da görev yapabilirken, geçtiğimiz sezon U17 takımında attığı 13 golle takımını sırtlamıştı. 

Avusturya kampındaki başarılı performansının ardından teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, genç oyuncuyla 18 yaşından küçük olduğu için 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı ve 2022 yılına kadar olan sözleşmeyi de yeni sezon öncesinde TFF'e bildirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0