Olympiakos'tan Mitroglou açıklaması!

Galatasaray'da takımdan gönderilmek istenen Kostas Mitroglou için Olympiakos'un talip olduğu iddia ediliyordu. Yunan ekibinin sportif direktörü Karembeu konuya ilişkin yaptığı açıklamada çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade etti.

Galatasaray'ın Ocak ayında Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiraladığı ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan ve gönderilecekler listesinde yer alan Kostas Mitroglou'nu Olympiakos'un istediği ve görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyordu. Yunan ekibinin sportif direktörü Karembeu yaptığı açıklamada çıkan haberleri yalanlarken, "Kostas Mitroglou'yla ilgilenmiyoruz." dedi. 

SON TALİBİ LECCE
Kostas Mitroglou'na Leganes, Nantes'in ardından İtalya Serie A ekiplerinden Lecce'nin de istediği iddia edildi. Yunan golcünün takımdaki geleceğini birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0