Galatasaray, Cheick Doucoure'yı istiyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken orta saha için yeni bir isim gündeme geldi. Tiemoué Bakayoko ile yakından ilgilenen sarı-kırmızılıların Fransa ekiplerinden Lens forması giyen 19 yaşındaki yıldız Cheick Doucoure'yı da istediği iddia edildi. 

Ajansspor'un haberine göre; Fernando'nun takımdan ayrılığının ardından orta saha için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme alındı. Galatasaray'ın transfer listesine Lens'in 19 yaşındaki genç yıldızı Cheick Doucoure eklediği öğrenildi. Cimbom'un ayrıca Chelsea'den Tiemoué Bakayoko'la da ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

CHEICK DOUCOURE KİMDİR?
8 Ocak 2000 doğumlu olan Cheick Doucoure, Mali'nin AS Real Bamako takımından yetişti. Geçen sezon Lens'te 34 maça çıkan Doucoure, 2 gol, 2 asist ve 5 sarı kartla oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0