"Aboubakar Galatasaray'la görüşmesi için kadroya alınmadı" iddiası!

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Krasnodar ile eşleşen Porto, deplasmanda oynayacağı ilk maçın kadrosunu açıklarken Vincent Aboubakar kadroya alınmadı. Portekiz basınının iddiasına göre; Kamerunlu forvet Galatasaray'la görüşmelerini sürdürüyor.

A Bola gazetesinin haberine göre; Porto, Diogo Querios, Diogo Leite ve Vincent Aboubakar'ı transfer görüşmesi yapmaları için Portekiz'de bıraktı. Haberin detayında Aboubakar'ın Galatasaray ile transfer görüşmesi yaptığı, diğer iki oyuncunun da Avrupa'dan takımlar ile temas halinde olduğu ve bu yüzden Rusya'ya götürülmedikleri belirtildi.

Sakatlığının ardından Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun gözüne giremeyen 27 yaşındaki Kamerunlu golcünün adı transfer döneminin başında da Galatasaray'la anılmıştı. Aboubakar sezon başı hazırlık maçlarında da yeteri kadar şans bulamamıştı. Portekiz ekibinin, Aboubakar'ın maaşından kurtulmak için kendisine kulüp aradığı kaydediliyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0