Galatasaray'dan sürpriz Elneny hamlesi!

Şu an İngiltere'de bulunan Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar, tabiri caizse dört koldan taarruz yapıyor. Hanedar gerek Diagne'nin satışı için Aston Villa ile görüşmelerini sürdürürken,  gerekse yapılacak orta saha ve forvet hamleleri için de görüşmelerde bulunuyor. Orta saha hamlesi için akşam saatlerinde gündeme sürpriz bir isim geldi; Arsenal'in Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny...

Futbol Arena'nın haberine göre; Arsenal forması giyen Mohamed Elneny, Galatasaray'ın 6 numara transferi için belirlediği adaylar arasında yer alıyor. İngiltere'de bulunan Galatasaray yöneticisi Şükrü Hanedar, Elneny için Arsenal ile transfer temaslarında bulunacak. Sarı Kırmızılılar Mısırlı isim için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

27 yaşındaki Mohamed Elneny geçtiğimiz sezon Arsenal formasıyla 17 maça çıkarken bu maçlarda 1 asist yaptı. Elneny 4 sezondur Arsenal forması giyiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0