Transferin merkezi Londra olacak!

Yeni sezon öncesi forvet transferinde Radamel Falcao'yu ilk sıraya yazan Galatasaray'da bir sonraki hedef ise merkez orta saha oyuncusu olacak.. Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı liste kapsamında temaslarını sürdüren Galatasaray idari menajeri Şükrü Haneder, yarın (8 Ağustos) transfer döneminin sona ereceği İngiltere'n tabir-i caizse çıkartma yaptı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray orta saha transferi için Londra'da adeta bir transfer üssü kurdu. İdari menajer Şükrü Hanedar teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği defansif orta saha transferini bitirmek için İngiltere'ye hareket etti. Premier Lig'de transfer döneminin yarın akşam sona ermesi nedeniyle böyle bir çıkartma yapan Hanedar, kulüpler tarafından gözden çıkarılan isimlerle ilgili olarak Florya'dan gelecek talimatlar doğrultusunda girişimlerde bulunacak.

Londra'da bir çok menajerin iki otelde konakladığı ve burada transfer süreçlerini yürüttüğü bilinirken, Galatasaray adına da Şükrü Hanedar burada bulunarak listede bulunan isimleri bitirmeye çalışacak. Şükrü Hanedar'ın daha önce temaslarda bulunduğu menajerlerden sürekli bilgi aldığı ve gelen son dakika bilgilerini de teknik direktör Fatih Terim'e ilettiği belirtiliyor. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Victor Wanyama, Morgan Schneiderlin ve Tiemoue Bakayoko gibi isimlerin kaderi de bir nevi 8 Ağustos'ta belli olacak. Fulham'da forma giyen Jean-Michael Seri'yi oldukça makul şartlara kiralayan Galatasaray'ın yine aynı ekonomik şartlarda listesindeki isimlerden birisini de kadrosuna katması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0