İngiltere'ye orta saha çıkarması!

Bir yandan Falcao için çalışmalarını sürdüren Galatasaray diğer yandan orta saha takviyesi için bastırıyor. Şu an İngiltere'de bulunan İdari Menajer Şükrü Hanedar, Morgan Schneiderlin, Tiemoue Bakayoko ve Mohamed Elneny üçlüsünden birini alıp gelmek istiyor. İlk hedef Fransız Schneiderlin...

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Sevilla’ya giden Fernando’nun boşluğunu doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. İdari menajer Şükrü Hanedar, Everton’da forma giyen Morgan Schneiderlin’in transferi için İngiltere’ye gitti. 2021 yılına dek sözleşmesi bulunan Fransız futbolcunun 1 yıllığına kiralanması planlanıyor. Hanedar, 29 yaşındaki futbolcu için 1.5 milyon Euro kiralama bedeli teklif etti. Öneriye olumlu bakan Everton kararını 1-2 gün içinde bildirecek.

Sarı kırmızılıların ‘6 numara’ için düşündüğü ikinci isim Chelsea’nin Fransız oyuncusu Timoe Bakayoko. Hanedar, iki ön liberodan birinin transferini bitirip İstanbul’a dönmeyi hedefliyor.

Arsenal’in Mısırlı ön liberosu Mohamed Elneny için de temaslarda bulunuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0