Webster, Auguste ve Harrison ile Yola Devam!

Galatasaray Doğa Sigorta'da yeni sezonun kadro yapılanması kapsamında şimdiye kadar Tofaş'tan Yiğit Arslan ve iç transferde kaptan Göksenin Köksal ile sözleşme imzalanmış, Nigel Hayes ve Erol Can Çinko ile yollar ayrılmıştı. Geçen sezon takımın bel kemiğini oluşturan yabancıların ve takıma yeni katılacak yabancıların ise durumları merak konusuydu.

Tai Webster, Zach Auguste ve Aaron Harrison ile yeni sözleşme imzalandığı Galatasaray resmi hesabı tarafından duyuruldu. Harrison ve Webster ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklanırken Auguste'un 1 senelik sözleşmeye imza attığı belirtildi. Bu gelişme sonrası, sözleşmesi devam eden Arapovic ile birlikte takımımızın 4 yabancısı belli olmuş oldu.

Geçen sezon neler yaptılar?


Tai Webster geçen sezon forma giydiği 42 maçta 11.4 sayı, 2.6 ribaund ve 3.9 asist ortalamalarıyla ile oynamış ve takımın asist yükünü çekmişti.

Zach Auguste geçen sezon formasını terlettiği 44 maçta 12.8 sayı, 8.1 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla oynamış ve takımın ribaund yükünü çekmişti.

Aaron Harrison geçen sezon çıktığı 44 maçta 14.2 sayı, 3.2 ribaund ve 3.3 asist ortalamalarını tutturmuş ve takımın en skorer ismi olmuştu.


FCN BLOG OLARAK OYUNCULARIMIZA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0