Falcao, Pazar günü geliyor!

Galatasaray, Radamel Falcao transferinde bu kez mutlu sona çok yakın. Monaco'nun Jean Kevin Augustin'i sağlık kontrolünden geçirip resmi imzaların atılmasının ardından Falcao'nun Galatasaray'a transferi tamamlanacak. 

Transfer dönemi başından beri Radamel Falcao'yu bekleyen Galatasaray, yıldız oyuncuya kavuşuyor. France Football'un haberine göre; Falcao, Pazar günü Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a gelecek. Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. 

AUGUSTIN MONACO'YA ÇOK YAKIN
Bir golcü transferi daha yapmadan Falcao'yu bırakmak istemeyen Monaco, Leipzig'den Jean Kevin Augustin'i kadrosuna katıyor. Golcü futbolcu sağlık kontrolünden geçmek için Fransa'ya giderken bir sorun çıkmaması halinde resmi sözleşmeye imza atacak ve Falcao'nun Galatasaray'a transferi önünde bir engel kalmayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0