Verona, Mbaye Diagne'yi kiralamak istiyor!

Transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala Galatasaray'da Mbaye Diagne konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Senegalli oyuncu için İtalya'dan Lecce'nin ardından Verona da talip oldu. İtalyan ekibinin golcü futbolcuyu kiralamak istediği ve görüşmelere başladığı öğrenildi. 

Galatasaray'da adeta takımda istenmeyen adam konumuna gelen Mbaye Diagne için talipler artıyor. Senegalli oyuncu için Lecce'nin ardından Verona'nın da devreye girdiği öğrenildi. İtalya'da yayım yapan Calciomercato'nun haberine göre; Verona, Mbaye Diagne'yi kiralamak için devreye girdi. İtalyan ekibinin transferdeki rakiplerinin Spartak Moskova, Dinamo Moskova, Anderlecht ve Lecce olduğu da ifade edildi. 

FATİH TERİM: BAZI OYUNCULAR GİDEBİLİR
Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'u son dakikada Adem Büyük'ün attığı golle yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben inanıyorum. İhtiyacımız da var. Bu arada bazı oyuncularla da yollarımızı ayırabiliriz." ifadelerini kullanarak bazı oyuncuların takımdan ayrılabileceğini ifade etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0