Falcao'dan Cimbombom yorumu!

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı yıldız, Instagram hesabından Fernando Muslera'nın fotoğrafına yaptığı yorumla ateşi yaktı.

Galatasaray, Süper Kupa finalinde Akhisarspor'u Younes Belhanda'nın golüyle 1-0 mağlup ederken gündemin ilk sırasında yer alan Radamel Falcao konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı yıldız, Fernando Muslera'nın Instagram'da yaptığı paylaşımın altına "Cimbombom" yorumunu yaparak transfer için sinyali çaktı.

COME TO GALATASARAY
Radamel Falcao'nun yaptığı yorumun ardından Fernando Muslera, Kolombiyalı yıldıza yanıt olarak, "Come to Galatasaray ıdolo" yanıtı verdi. 

MUSTAFA CENGİZ DE AÇIKLADI
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Akhisarspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "Saklamaya gerek yok. Radamel Falcao transferi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." ifadelerini kullanarak taraftara müjdeyi vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0