Fatih Terim: 1 haftada başka şeyler de olabilir keşke olsa...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor beraberliği ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim birçok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu. Terim özellikle Falcao konusunda olmak üzere FFP, diğer transferler ve Diagne hakkında olmak üzere çoğu konuya değindi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SON 2 SEZONUN ŞAMPİYONU LİGE BÖYLE BAŞLAMAMALIYDI"
"11 kişiyle oldukça değil, tamamen baskın ve özellikle ikinci yarının gole kadar olan bölümünde, hatta Seri'nin atıldığı dakikaya kadar muhteşem bir oyun vardı. Çok da iyi oynadık. İlk yarı oyunun kontrolü bizdeydi. Eksikken maalesef oyunun bizim için sonlara yaklaştığı 15 dakika, oyunu forse etmiş, hep istemiş, oynamış, o ana kadar bir hayli yıpranmış bir takım için 10 kişi kalmak handikap. Son 2 sezonun şampiyonu lige böyle başlamamalıydı. Futbol da böyle bir şey işte." 

"KIRMIZI KARTLAR MARCAO VE SERI'YE YAKIŞMADI"
"Oyuncularımızın, ne Marcao'nun, ne Seri'nin profesyonelliklerine yakışmadı. Hakemler haklı, oyuncularım haksız. Buradaki hakemin VAR'a bakması, kırmızı kart vermesi doğru. Ben ancak bu hafta çıktığım için söyleyebiliyorum. Oradan yana hiçbir şey yok. Biz kendimize bakacağız. Son anda auta gidecek top, iki kişi birbirine çarpacak, oradan Donk'a gidecek, çarpacak, gol olacak. Seri'nin atıldığı bölüme kadar oynadığımız oyun, artırarak yapmamız gereken oyun. Maalesef, şampiyona yakışan bir başlangıç yapamadık."

"EKONOMİK OLARAK İYİ DEĞİL KULÜPLERİMİZ"
"Bütün kulüplerimiz bankaların önünde. Ekonomik olarak iyi değil kulüplerimiz. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Zaten makas açılmış vaziyette. Ben böyle söylediğim zaman, Galatasaray'ın geleceğine dikkat etmek lazım. Bu benim için çok önemli."

"YÖNETİMİMİZ ŞEFFAF, HATTA BAZEN AÇIKLANMAYACAKLARI AÇIKLIYORLAR"
"Başkan ve yönetimimizin niyetleri hep şeffaf olmak. Her şeyi açıklıyorlar. Hatta bazen fazla şeffaflar, açıklanmaması gereken şeyleri  de açıklıyorlar. FFP ile ilgili rakamda eksiğimiz var. Yanılabilirim ama 2.5 milyon Euro civarında...Bonservisle sattığın kadar alabilirsin diyor UEFA. Halbuki, 'Sen şu kadar zarar edebilirsin, ister kiralık, ister sat dese', o zaman daha rahat bir şeyler olabilir. Demokles'in kılıcı başımızda. Bu kadar açık. Yerine getirmek zorundayız. Yoksa, sıkıntı oluyor."

"KENDİ AİLEM DE BANA FALCAO'YU SORUYOR
"Kendi ailem de zaman zaman soruyor, 'Falcao ne olacak?' diyor. Amerika'dan kızım arayıp soruyor. Orta saha, stoper ihtiyacımız var bizim. UEFA var, takımın dengesi var. Falcao'yu hangi hoca istemez! Falcao gibi önemli ve büyük bir golcüyü hangi hangi istemez! Biz bugün hemen anında acil, herkesin istediği transfer. 1 tane de değil, hep isterler. Transfer olması için uğraşılıyor. Belki yarın olur. Son 1 haftaya giriyoruz. Biz, Galatasaray'ın geleceğini, ekonomik durumunu düşünmek zorundayız."

"BU 1 HAFTADA BAŞKA ŞEYLER DE OLABİLİR KEŞKE OLSA"
"Üzerine basa basa söylemek istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok uğraştığını biliyorum. Sadece Falcao değil, başka şeyler de olabilir bu 1 hafta içerisinde. Keşke olsa..."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0