STSL | 3 puana nefes yetmedi.

Galatasaray 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 2. haftasında Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşma boyunca üstünlüğünü sürdüren sarı kırmızılılar Ryan Babel'in golüyle 1-0 öne geçti. 75. dakikada Jean Michael Seri'nin yaptığı faul hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Konyaspor'un 90+6'da attığı gol ile birlikte maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu zorlu mücadelenin istatistiklerini sizler için derledik:

1: Mete Kalkavan Jean Michael Seri'nin yaptığı faulde VAR'a giderek Fildişili futbolcuya kırmızı kart çıkardı

1: Zorlu maçın yan hakemleri maçta 1 kez ofsayt bayraklarını kaldırdılar. Çalınan tek ofsayt düdüğü Galatasaray'a çalındı.

2: Maçın en çok adam geçme yüzdesine sahip ismi 2 denemesinde de başarılı olan Mbaye Diagne oldu. Ryan Babel ise 5 kez adam geçme denemesinden 2 kez başarıyla ayrıldı.

4: Hakem Mete Kalkavan çaldığı faullerde 4 kez sarı kartına başvurdu bu sarı kartların 3'ü Konyasporlu futbolculara çıkarken 1 tanesi Galatasaraylı futbolcu Adem Büyük'e çıktı.

4: Sofiane Feghouli zorlu mücadelede en çok şut pası atan isim oldu. Cezayirli futbolcu tam 4 kez şut pası atarak maçın bu alanda lideri oldu.

5: Maçın en çok şut çeken ismi Ryan Babel oldu. Hollandalı futbolcu topu rakip kaleye tam 5 kere gönderdi. Bu şutların 3 tanesi isabeti buldu.

7: Zorlu mücadelede toplam 7 kez korner atışı kullanıldı. Bu kornerlerin 5 tanesini Konyaspor kullanırken 2 tanesini Galatasaray kullandı.

8: Maç boyunca topa sahip bir futbol sergileyen Galatasaray toplam 8 kez defanstan top uzaklaştırdı. Büyük oranda Konyaspor yarı sahasında oynanan oyunda konuk ekip 26 kez topu defanstan uzaklaştırdı.

8: Galatasaray bu zorlu mücadelede toplam 8 kere pas arası yaptı. Konyaspor ise 13 kez pas arası yaparak bu alanda sarı kırmızılı takıma üstünlük sağladı. Maçın en çok pas arası yapan ismi 5 kez pas arası yapan Ferhat Öztorun oldu.

16: Maçın en çok hatalı pas yapan ismi Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı oldu. Serkan Kırıntılı 16 kez pas hatası yaptı, Galatasaraylı Mariano ise 9 pas hatasıyla Serkan'ı takip etti.

19: Hakem Mete Kalkavan Türk Telekom Stadyumu'nda 19 kez faul düdüğü çaldı. Bu faullerin 11 tanesini Konyaspor yaparken 8 tanesini Galatasaray yaptı. Maçın en çok faul yapılan ismi 4 kez faule maruz kalan Sofiane Feghouli olurken maçın en çok faul yapan ismi 3 kez yaptığı faulle Steven Nzonzi oldu.

32: Galatasaray rakip sahada üstünlük kurduğu zamanlarda ceza sahasına toplam 32 kez orta açtı bu ortaların 11 tanesi isabeti buldu. Konyaspor'un ise sarı kırmızılı ekibin ceza sahasına açtığı 10 ortanın 4'ü isabeti buldu.

34: 1-1 sona eren mücadelede her iki takımda rakip kaleye fazla sayıda şut çekti. Maçta tam 34 şut çekilirken Galatasaray 18, Konyaspor 16 adet şut çekti. Galatasaray'ın 18 şutunun 5'i ceza sahasından atıldı ve çekilen şutların 6 tanesi kaleyi buldu. Konyaspor'un 16 şutunun 12 tanesi ceza sahasından atıldı ve çekilen şutların 4'ü kaleyi buldu.

%50: Galatasaray zorlu mücadelede %50 oranında top kapma başarısı gösterirken Konyaspor %52 oranında top kapma başarısı gösterdi. Maçın en çok top kapan ismi 4 kez top kaparak Ferhat Öztorun oldu. Mariano 2 kez top kaparak takımının bu alanda zirvesinde yer aldı.

%52: Bu zorlu mücadelede sarı kırmızılı takım girdiği ikili mücadelelerin %52'sinden başarıyla çıktı. Maçın en çok ikili mücadele kazanan ismi girdiği 15 ikili mücadelenin 10'undan galip çıkan Christian Luyindama oldu.

%58: Girilen hava topu mücadelelerinde Galatasaray rakibine büyük bir üstünlük sağladı. Sarı kırmızılı takım %58 oranında hava topu mücadelesi kazanırken rakip Konyaspor %42 oranında hava topu kazandı. 

%60: Galatasaray maç boyunca üstün, topa hakim bir oyun sergiledi. Sarı kırmızılı ekip maç boyunca %60 oranında topa sahip olurken konuk takım %40 oranında topa sahip oldu.

%87: Sarı kırmızılı takım evinde yüksek bir pas yüzdesi tutturarak oyun genelinde kontrolü elinde bulundurdu. Galatasaray %87 oranında pas isabeti sağlarken konuk Konyaspor %78 oranında pas isabeti sağladı.

88: Maçın en çok pas denemesinde bulunan ismi 88 denemeyle Mariano oldu. Mariano 88 pasın 79'unda topu başarıyla arkadaşına ulaştırdı.

%93: Yeni transfer Steven N'Zonzi maçın en yüksek pas yüzdesine sahip oldu. Attığı 68 pasın 63'ünü başarıyla arkadaşına ulaştıran tecrübeli futbolcu %93'lük bir pas yüzdesi sağladı.

108: Maçın açık ara en çok topla buluşan ismi Mariano oldu. Mariano tam 108 kez topla buluşarak maçın en çok adı anılan ismi oldu.

485: Zorlu mücadelede Galatasaray tam 485 başarılı pas yaparken rakip Konyaspor 300 başarılı pas yaptı.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0