Fatih Terim: Güzel bir mesaj vermek istiyoruz..

3 maçlık cezası sona eren ve bugün takımının başında olacak olan Fatih Terim, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Son zamanlardaki şehit haberlerine ve kadın cinayetlerine değinen Terim, oyuncularının bu maçta kazanarak bir mesaj vermek istediğini belirtti.

BU CİNAYETLERİN ÜSTÜNE GİTMELİYİZ
"Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Ben biraz geç geldim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum. Ayrıca iki tane kız evladım, torunum var. Bu cinayetlerin üstüne gitmeliyiz, unutturmamalıyız. Seyirci kalmamalıyız."

GÜZEL BİR MESAJ VERMEK İSTİYORUZ
 "İlk maç kazaya uğradık. İlk yarı farklı bir skor olabilirdi ama kaybettik. O maçın telafisi var. Kazanmak ve seyircimize güzel bir mesaj vermek istiyoruz. Herkese başarılar diliyorum. İnşallah bu sene her kulvarda Galatasaray'a yakışan performans çizeriz."

EMRE MOR BİZE FAYDA SAĞLAYACAKTIR
 "Emre Mor iyi çalışıyor ama tam hazır değil. Geçen hafta 11'deki iki oyuncumuzdan biri sakatlıktan, biri karttan dolayı oynayamıyor. Emre Mor'un seyirci önünde başlangıç olarak takım olacak ve bu bize fayda sağlayacaktır. İnşallah şansını kullanır."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0