STSL | Son saniyede galibiyet kaçtı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen'de Konyaspor'u ağırladı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maç Babel ve Jonsson'un attığı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Galatasaray'da Seri kırmızı kart gördü. 

Galatasaray karşılaşmaya Muslera, Mariano, Luyindama, Donk, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Emre Mor, Feghouli, Babel, Diagne ilk onbiriyle başladı. Maçtaki ilk tehlikeli atak 4. dakikada Ömer Ali Şahiner ile Konyaspor'dan geldi. Yeşil-beyazlılar ilk 5 dakikada 4 korner kullandı. Maça ağırlığını koyan Cimbom, 13. dakikada Feghouli'nin pasında Diagne ile gole yaklaşsa da Serkan Kırıntılı geçit vermedi. 15. dakikada Feghouli'nin ortasında Nagatomo'nun kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 33. dakikada Emre Mor'un ortasında Ryan Babel'in döenerek vuruşu kalecide kaldı. İki takımında pozisyon üretmekte zorlandığı ilk yarıda gol olmadı ve takımları soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi. 

İkinci yarı başlarken Galatasaray'da Emre Mor oyundan çıktı, Adem Büyük oyuna girdi. İkinci yarıya etkili başlayan Cimbom, üst üste gol pozisyonlarına girerken 60. dakikada aranan gol Ryan Babel ile geldi. Steven Nzonzi'nin pasında topla buluşan Babel'in şut savunmaya da çarptı ve ağlarla buluştu. Golün ardından oyundan düşen Galatasaray'da 73. dakikada Seri kırmızı kart gördü. 82. dakikada Mariano'nun ortasında Babel'in şutunu Serkan son anda çıkardı. Maçın son saniyesinde Konyaspor, Jonsson ile eşitliği yakaladı. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 sona erdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0