Fatih Terim'den '6 numara' talimatı!

Hazırlık dönemindeki göze çarpan orta saha eksikliği Fiorentina maçı ile birlikte pekişti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, aciliyeti aktardı ve yönetimden bir an önce takviye istedi. İdari menajer Şükrü Hanedar, bu hafta sadece bu transfere odaklanacak.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da herkes Falcao transferine odaklansa da orta sahada ön libero eksikliği teknik heyetin artık bu açığın bir an önce giderilmesi yönünde görüş bildirmesine neden oldu. 6 numara pozisyonundaki boşluk nedeniyle Jean Michael Seri’yi ön liberoda oynatan Teknik Direktör Fatih Terim, Fildişi Sahilli oyuncudan istediği verimi alamadı. Seri’yi orijinal mevkisi olan 8 numara pozisyonunda değerlendirmek isteyen Fatih Terim, bir an önce kesici özelliği yüksek olan ön libero takviyesi talep etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0