İtalya'dan sürpriz Joao Mario iddiası!

Bir yandan Falcao transferi için yoğun uğraşlarını sürdüren Galatasaray Yönetimi diğer yandan orta saha transferi için de çalışmalarını yapıyor. Bu bölge için Bakayoko, Fred, Elneny gibi isimler konuşulurken İtalya basınından sürpriz bir iddia geldi. Sarı Kırmızılıların Inter'de forma giyen 26 yaşındaki oyuncu Joao Mario'yu kiralık olarak transfer etmek için görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Milano bölgesi muhabiri Claudia Garcia ve Football İtalia'nin haberine göre; Galatasaray, Inter'de gözden çıkarılan Portekizli milli futbolcu Joao Mario'yu geçici olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı Kırmızılılar'ın Mario ile anlaştığı, Inter ile de satın alma opsiyonlu kiralık bir anlaşma üzerinde uzlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Valencia ile oynana hazırlık maçında oynatılmayan Mario'nun Inter'in gelecek sezonu planlarında yer almadığı belirtildi. 26 yaşındaki futbolcu ile Monaco, Bayer Leverkusen ve Leipzig gibi kulüplerin ilgilendiği belirtiliyor.

Portekizli oyuncu 2016'da Sporting Lizbon'dan Inter'e 40 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında gitmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0