Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ile görüştü!

fatih terim abdurrahim albayrak
Galatasaray son hazırlık maçında Fiorentina'ya 4-1 mağlup olurken karşılaşmanın ardından Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ile görüşerek orta saha transferinin acilen bitirilmesi gerektiğini iletti. Terim'in transfer çalışmalarının hızlandırılmasını istediği öğrenildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; İtalya'da Fiorentina'ya 4-1 mağlup olan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fatih Terim ile Abdurrahim Albayrak bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Terim, orta saha transferi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi. 

Fatih Terim, Fiorentina karşılaşmasının ardından Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelerek ön libero transfer konusunda son gelişmeleri sorduğu ve "Acilen ön libero almalıyız" dediği öğrenildi. Terim'in takıma da sert uyarılarda bulunduğu ve "Bu halde lige girersek duman oluruz. Herkes kendisinie çeki düzen versin." dediği ifade edildi.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0