Galatasaray, Nzonzi ile ilgileniyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha için yeni bir isim gündeme geldi. İtalyan basınında çıkan haberlerde sarı-kırmızılıların Roma'da oynayan Steven Nzonzi ile ilgilendiği belirtildi.

Galatasaray orta saha transferi için çalışmalarını sürdürürken Bakayoko ve Elneny'in ardından Steven Nzonzi ismi gündeme geldi. Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Roma'da forma giyen Steven Nzonzi ile ilgileniyor. 30 yaşındaki Fransız oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Cimbom'a sıcak baktığı da haberde belirtildi. Yıldız oyuncuya Fenerbahçe'nin de talip olduğu ancak Nzonzi'nin sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etmediği iddia edildi. 

GEÇEN SEZON 39 MAÇA ÇIKTI
Nzonzi geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 39 resmi karşılaşmada görev aldı. Fransız oyuncu bu müsabakalarda 1 gol atarken 2 de asist üretti Roma'nın Nzonzi'yi kadroda düşünmediği belirtiliyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0