Fatih Terim'den oyuncularına: "Aslanlar gibi oynayın"

Bu akşamki Konyaspor mücadelesiyle cezasını tamamlayacak ve sahaya inecek olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, mücadele öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu: "Aslanlar gibi oynayın!"

Türkiye gazetesinin haberine göre; Süper Lige 2-0'lık Denizlispor yenilgisiyle başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularına uyarılarda bulundu. İlk haftayı bir kaza olarak gördüğünü söyleyen Terim oyuncularına "Galatasaray'ı herkese hatırlatın. Aslanlar gibi oynayın" dedi.

Galatasaray'da cezası biten teknik direktör Fatih Terim, Konyaspor maçında takımının başındaki yerini alacak. Süper Lig'de geçen sezonun 33. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Terim'e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza verilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0