Mevlüt adım adım Galatasaray'a...

Diagne'yi satarak Falcao ve bir yedek forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'da, yedek golcü hedefi geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Antalyaspor'da 14 gol atan Mevlüt Erdinç... 32 yaşındaki golcü Başakşehir'den bonservisini alırsa Sarı Kırmızılı formayı giyecek...

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Diagne’nin gitmesi halinde 2 forvet birden alacak. Falcao konusunda heyecanlı bekleyiş sürerken, Kolombiyalı futbolcunun yedeği de belli oldu: Mevlüt Erdinç. Fatih Terim, A Milli Takım’dan eski öğrencisi olan Mevlüt’ü takımında görmek istiyor. 32 yaşındaki futbolcu da Aslan olmak için can atıyor.

2 YILLIK İMZA
Başakşehir’le kontratı devam eden ancak takımındaki forvet çokluğundan dolayı ayrılacak olan Mevlüt’e, görüşme yapması için izin verilmişti. Galatasaray Yönetimi tecrübeli santrfora haber gönderip, bonsevirsini almasını istedi. Gurbetçi oyuncu bu konuyu çözerse, Aslan olacak, 2 yıllık imzayı atacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0