İtalya'dan flaş Falcao iddiası!

Radamel Falcao transferinde süreç uzadıkça özellikle Galatasaray taraftarının huzursuzluğu artarken gün geçmiyor ki yeni bir iddia ortaya atılmasın. Kolombiyalı golcü için yeni bir iddia da İtalya'dan geldi.

İtalyan devlet televizyonu RAI'nin spor muhabirlerinden Ciro Venerato, Çizme'de yayım yapan Calcio Napoli 24 adlı internet sitesine verdiği demeçte Falcao'nun menajeri Jorge Mendes tarafından Napoli'ye önerildiğini ancak kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis'in dünyaca ünlü santrfor yerine Fernando Llorente'yi tercih ettiğini söylerken şu sözleri kullandı:

"Jorge Mendes, Fernando Llorente ile temasa geçilmeden önce Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'e Radamel Falcao'yu önerdi. Ancak Napoli, bu teklifi hem oyuncunun yüksek maaşı hem de başka nedenlerden ötürü kabul etmedi. Mendes, Galatasaray'ın transfer için devreye girmesinin ardındansa Falcao'yu Valencia'ya da önerdi."
(Fanatik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0