Galatasaray, Diagne'yi kiralık yollayabilir

Galatasaray'dan takımdan gönderilmek istenen Mbaye Diagne için beklenen teklifler gelmezken yönetim B planını yaptı. Sarı-kırmızılılar Senegalli yıldızı bir takıma kiralık olarak göndererek en azından maaşından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin geleceği belirsizliğini korurken, yönetim kesin kararını aldı. Sarı-Kırmızılılar eğer Senegalli yıldız için beklenen teklif gelmez, transfer bütçesindeki 2.9 milyon Euro'luk açık da başka bir ismin satışıyla kapatılırsa B planını devreye sokacak. Yönetim, Falcao'nun arkasında yedek kalması durumunda sorun yaratacağını düşündüğü Diagne'yi kiralık gönderecek.

Yönetim eğer zorunlu satın alma opsiyonuyla anlaşma yapabilirse bir sonraki sezonun transfer bütçesini artıya geçirecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0