Steven Nzonzi: Fatih Terim önemli bir isim

Galatasaray'ın İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan 1+1 yıllığına kiraladığı Steven Nzonzi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in çok önemli bir teknik direktör olduğunu ifade eden Nzonzi, Galatasaray'ın muhteşem bir taraftarı olduğunu da belirtti. 

Steven Nzonzi'nin açıklamaları şu şekilde:
Galatasaray'a gelmeden önce Cengiz Ünder ile görüşmedim çünkü kendi görüşüme göre hareket etmeyi seviyorum. Herkesin farklı görüşü olabilir. Yardımcı olabilecek çok fazla oyuncu vardı ama ben kendi düşüncelerime göre bir karar verdim. 

FATİH TERİM ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM
Fatih Terim hem takım hem de ülke adına önemli bir isim. Onun direktifleri altında, hem takım arkadaşlarım hem de taraftar için elimden geleni yapacağım. 

GALATASARAY'IN MUHTEŞEM BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR
Açıkçası Galatasaray'ın muhteşem bir taraftar kitlesi var. Bu kitleyi bir çok oyuncudan duydum ve bir çok video izledim. Bu taraftar için elimden geleni yapacağım.

TOPLA OYNAMAYI SEVİYORUM
Uzun boylu olmak avantaj mı bilmiyorum. Boyumdan dolayı belki hava toplarında avantaj sağlayabilirim. Futbol ayakla oynanan bir oyun, ben de topla oynamayı seven bir oyuncuyum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0