Galatasaray, Mehmet Topal ile görüşüyor!

Transferin hareketli takımı olan Galatasaray'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao'yu kadrosuna katmaya hazırlanan Cimbom, yerli oyuncu rotasyonunu da genişletmek için çalışmalar yapıyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Topal'ı gündemine aldı.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Radamel Falcao tansferinde sona gelirken yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek için de hamleler yapıyor. Cimbom, Fenerbahçe'den ayrılan 33 yaşındaki Mehmet Topal ile görüşüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in de transfere sıcak baktığı öğrenilirken İmparator'un tecrübeli oyuncuyu hem stoper hem de ön liberoda kullanmayı planladığı ifade edildi.

CELTA VIGO DA İSTİYOR
Galatasaray, Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak ile masaya otururken tecrübeli oyuncuyu TL üzerinden uygun bir maaş ile transfer etmek istiyor. Mehmet Topal'a İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun da talip olduğu iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0