Galatasaray'da rota Youssef Bennasser'e döndü!

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao transferini bitirmek için Fransa'ya giderken orta saha için de girişimlerde bulunuyor. Albayrak'ın Monaco'da forma giyen Youssef Bennasser'i kiralamak için görüşmelere başladığı ifade edildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Fransa'ya uçan Abdurrahim Albayrak'ın hedefi 2 transfer ile dönmek. Radamel Falcao transferinde sona yaklaşan sarı-kırmızılılar, Monaco'nun 23 yaşındaki ön liberosu Youssef Bennasser için de girişimlere başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in de istediği Faslı yıldız için Cimbom, satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak. 

YOUSSEF BENNASSER KİMDİR?
Fransa'da AS Nancy altyapısından yetişen Bennasser, 2016 yılında Monaco'ya transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Ocak ayında Saint-Étienne'e kiralanan Faslı oyuncu, 31 karşılaşmada forma giyerken 2 de asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0