Galatasaray, Paul Onuachu'yı gündemine aldı!

Forvet için Mbaye Diagne ile yolları ayırıp Radamel Falcao ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündeme yeni bir isim daha atıldı. Kostas Mitroglou ile de yolları ayırmak isteyen Cimbom, Paul Onuachu ismini gündemine aldı.

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray yeni sezonda forvet hattında değişikliğe gidiyor. Sarı-kırmızılılar Mbaye Diagne yerine Radamel Falcao'yu isterken performansı hayal kırıklığı yaratan Kostas Mitroglou yerine de sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılar, Yunan golcü yerine Midtjylland'da forma giyen 25 yaşındaki Nijeryalı forvet Paul Onuachu'yı istiyor. Cimbom bu transferi Mitroglou'nun takımdan ayrılması durumunda bitirecek. 

PAUL ONUACHU KİMDİR? 
1994 doğumlu olan Paul Onuachu, 2.01 cm uzunluğunda. 2013 yılından bu yana Midtjylland’da forma giyen Nijeryalı forvetin takımıyla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 25 yaşındaki santrfor geçtiğimiz sezon 40 maçta görev alırken 22 gol attı ve 6 da asist üretti. Paul Onuachu, Nijerya Milli Takımı formasını da 6 kez giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0