Onyekuru, Galatasaray için Monaco'yu reddetti!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta kilit isimlerden biri olan Henry Onyekuru, yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giymek istiyor. Monaco'nun transfer listesinde yer alan Nijeryalı yıldız, Galatasaray'da oynamak istediği için Fransız ekibinin teklifini reddetti. 

Geçtiğimiz gün Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Henry Onyekuru'yu kadrosuna katmak için Everton ile 17 milyon euro karşılığında anlaşmaya varmış ve oyuncuyu sağlık kontrolüne sokmak için Fransa'ya davet etmişti. Ancak bugün flaş bir gelişme yaşandı. TBR Football'da yer alan habere göre; Henry Onyekuru, Galatasaray'da forma giymek istediği için Monaco'dan gelen teklifi reddetti ve sağlık kontrolüne girmedi. Bu gelişme üzerine Monaco'nun oyuncuyla bir gelişme daha yapacağı iddia edildi.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0