Nainggolan, Cagliari'ye gidiyor!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden olan Radja Nainggolan'dan kötü haber geldi. Belçikalı yıldızı Inter'den kiralamak isteyen Cimbom, transferden istediğini elde edemedi. Nainggolan eski takımı Cagliari'ye dönüyor. 

Fernando Reges'in ayrılığı sonrasında orta saha transferi için arayışlarını hızlandıran Galatasaray, Inter'in göndermek istediği Radja Nainggolan'ı gündemine almıştı. Belçikalı yıldızı 1 yıllığına kiralamak isteyen Cimbom, transferden eli boş döndü. Serie A ekiplerinden Cagliari, tecrübeli oyuncu ile anlaştığını açıkladı. Cagliari Başkanı Tommaso Giulini yaptığı açıklamada, "Nainggolan ile anlaştık." diyerek transferi duyurdu. Belçikalı yıldıza Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın da talip olduğu ve Mor Menekşeler'in Inter ile anlaştığı iddia edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0