Galatasaray, Roman Yaremchuk için teklifini yaptı!

Galatasaray forvete Radamel Falcao'yu getirmek için yoğun mesai harcarken, Kolombiyalı yıldızın alternatifleri için de girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların Gent forması giyen Ukraynalı forvet Roman Yaremchuk için teklifte bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray, Gent forması giyen Roman Yaremchuk için girişimlerini hızlandırdı. Ukraynalı gazeteci Igor Tsyganyk'in iddiasına göre; Galatasaray, Yaremchuk'u çok istiyor. Türk kulübü, teklifini sundu ve şu anda görüşmeler devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da oyuncu için bazı girişimler olmuştu. 

Gent ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Roman Yaremchuk, yeni sezonda çıktığı 4 maçta 4 gol - 2 asistlik performansa imza attı. Genç oyuncu geçen sezon ise 45 resmi maçta 12 gol atarken 3 de asist üretmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0