Spartak Moskova, Diagne için devreye girdi!

Galatasaray'da transferi arap saçına dönen Mbaye Diagne için yeni bir iddia ortaya atıldı. Son olarak Aston Villa'nın istediği iddia edilen Senegalli yıldız için bu kez de Spartak Moskova'nın devreye girdiği belirtildi. Rus ekibinin oyuncunun menajeriyle görüştüğü öğrenildi.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'ın yollarını ayırmayı düşündüğü Mbaye Diagne için Spartak Moskova kulübü devreye girdi. Rus ekibinin Diagne'nin menajeri ile görüşerek oyuncunun ücreti ve bonservisi ile alakalı bilgi aldı. Ancak Senegalli futbolcunun Galatasaray'dan daha iyi şartlarda bir kontrat imzalamak istemesi, Rusların maliyetini yüksek bulmasına neden oldu. Diagne'nin yıllık 3 milyon euro talep ettiği ve Galatasaray'ın da istediği 13 milyon euroluk bonservis bedeli sonrası Moskova ekibinin 'Biz bu rakamlara çıkamayız' yanıtı verdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0