Galatasaray'da Youcef Belaili iddiası!

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Radamel Falcao transferi için Fransa'ya çıkarma yapan sarı-kırmızılıların, Kolombiyalı yıldız dışında Youcef Belaïli ile de ilgilendiği iddia ediliyor.

Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Camia dört gözle Radamel Falcao'yu beklerken ortaya flaş bir iddia atıldı. Cezayir basınından DZ Football'un haberine göre; Galatasaray, Cezayir Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Youcef Belaili ile sözleşme imzalayacak. 

YOUCEF BELAILI KİMDİR?
1992 doğumlu olan Youcef Belaili, Tunus Ligi ekiplerinden Esperance'de forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon takımıyla 28 maçta görev alan 27 yaşındaki başarılı futbolcu 6 gol atarken 10 da asist üretti. Cezayir Milli Takımı'nın formasını 13 kez giyen Belaili, 3 gol - 3 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu Cezayir'in şampiyon olduğu Afrika Uluslar Kupası'nda 6 maçta görev aldı ve 2 gole imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0