Greg Whittington resmen Galatasaray Doğa Sigorta'da!

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi'nde yarı final oynayan Galatasaray Doğa Sigorta, yeni sezon öncesinde takımı büyük oranda korurken Yiğit Arslan'ın ardından Birleşik Amerikalı forvet Greg Whittington ile de bir yıllık anlaşmaya vardı.

Galatasaray Doğa Sigorta yeni sezon öncesinde takımını büyük ölçüde korumayı başarırken Yiğit Arslan'ı da transfer etmişti. Sarı-kırmızılılar Nigel Hayes'in ayrılığının ardından forvet kısmında doğan eksikliği de 2.06 boyundaki Birleşik Amerikalı forvet Greg Whittington'i transfer ederek giderdi. Cimbom tecrübeli oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 

2017-18 sezonunu Japonya’da geçiren 26 yaşındaki Amerikalı forvet, kariyerinin en önemli sezonunu ise geçtiğimiz yıl İsrail’de geçirdi. Hapoel Galil Gilboa ile ilk kez Avrupa’ya adımını atan 26 yaşındaki oyuncu sezonu 18,4 sayı, 9,6 ribaund ve 2,8 asist ortalamaları ile tamamlamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0